Vad hände...

 Jag har ingen aning varför just de här två dagarna så råkade det bli en obestämd blogg paus. Jag vet inte men jag gissar att jag behövde det efter hela julkalendern. Kändes riktigt konstigt att inse att jag inte hade bloggat på två dagar.


Jag hade mycket för mig de här två dagarna, första dagen så var jag uppe kl 11 och åt frukost lugnt innan jag stack ut och sprang. När jag var ute smsa Emily mig att hon ville in till stan så det var planen tills jag fick reda på att vi skulle vara hos mormor vid tre så då blev det aldrig av. Jag var hos mormor och åt jätte god mat. 


 Igår så åkte jag och Elin in till stan för att shoppa lite på mellandagsrean. Hitta ganska många saker som jag är nöjd med. Ska jag visa sakerna jag köpte? Sen åt jag middag med familjen på grill inne i stan. Maten var jätte god men vi satt också i ett rum som var nästan helt rosa och var jätte gulligt! Det var fult med kristall lampor, cupcakes hängde från taket (inte riktiga), skor satt uppsatta på väggen och det var ros mönster på taket. Lite mycket så att det blir fint. Efter middagen så tittade vi på en teater. Den var riktig bra! Kram Lovisa!

 
I have no idea why I haven't been bloging lately. I guess I just needed a small break for two days after the christmas videos. It felt so weird realizing that i haven't bloged for two days. Any ways I did kind of much things this two days.
 
On thursday I slept in until 11.00 am. I had breakfast before I want for a jog. Emily called and wanted to go shopping but unfortunately I was so posed to be at my grandma soon so I couldn't. I ate sooo good food at my grandmas! 
 
On friday/ yesterday me and Elin went in to town for some shopping. I found some really good stuff. Tell me if you want med to do a haul. Later the family gathered at a restaurant called grill to eat dinner. We got seated in this room that was totally pink. It had chandeliers everywhere, a pair of shoes glued to the wall, cupcakes hanging from the selling, and the hole selling had this pattern of roses. It was all just so much over the top and fabulous. After the dinner we went to a play called from sammy with love. It was really good. xoxo Lovisa! 

Postat av: Anonym

Ja, lägg upp bilder på det du köpte!! Varför skriver du på engelska förresten? Kram :)

Svar: Jag skriver på engelska eftersom att jag vet att jag har några engelska läsare och innan så översatte dom allt på Google translate men jag vet själv hur dålig den översättningen ät så då bestämde jag mig för att översätta allt till engelska. Kram! :)
Lovisa Dufberg

2013-12-29 @ 17:19:01

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback