Crazy mofos

 
 

Hade håret i bulle igår natt när jag kom direkt ur duschen och hela idag. Man skulle kunna säga att det är lockigt man skulle också kunna säga att det är ett levande kaos som har sattas i mitt hår och nu bor här... och priset för mest udda förklarning går till.... Lovisa för hennes fina beskrivning på hennes hår.

Tycker ni om min pyjamas!? Själv älskar jag den får det är ugglor på den och det är en party uggla och en sova uggla. Känner väldigt mycket igen mig i de ugglorna för jag älskar att vara uppe sent och göra sjukt konstiga och roliga saker med kompisar man samtidigt så är jag absolut ingen natt person utan jag är en morgon person. Och ni kanske tycker gud vad skönt det vill jag också vara och slippa släppa mig upp ur sängen varje morgon men nej det vill ni inte, för så fort man sover över hos någon och de släcker ljusen är jag död. Och genom åren har jag märkt att det är efter e halvtimme eller så när några fortfarande är vakna som the real talk börjar. Hur jag än har försökt att vara vaken den där halvtimmen så har jag aldrig lyckats så jag har aldrig fått vara med på de där djupa konversionerna. Se livet är tufft för oss morgonpigga också. Kram Lovisa!

 

 

Vad ville jag änns få fram med det här inlägget? Gick från mitt hår till att vinna ett pris till min pyjamas till att livet är jobbigt för mogonpigga personer med. Mäst förvirande inlägget någonsin! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback