Graven

 

Jag vet att jag sa att jag skulle kunna andas ut det här lovet och ta det lugnt men det är inte mitt fel att jag knappt har kunnat ta det lugnt... Mitt lov har gått åt att vara med kompisar och vara på stan närstan hela tiden känns det som haha nej men jag har kunnat ta det lugn. Har t.ex. börjat och nästan läst klart boken The fault in our stars av John Green. Så sjukt fantastisk bok fylld av humor och tårar! Rekommenderar den absolut! Den handlar om en tjej som har cancer men den är ändå helt annorlunda från alla andra filmer och böcker om cancer känns det som. Den har i alla fall fått sådan bra kritik och jätte många tonåringar kan relatera till den och tycker att den är jätte bra för det är den! 

 

Idag har jag varit vid min Morfars grav där också en gammal man som heter Tor begraven. Eller det är ju inte bara de två men de är de två som jag vet är begravna där. Jag känner eller kände Tor för han var min granne när jag var 0 - 2 år. Då bodde jag i lägenhet och han och hanns fru Ingert bodde på samma våning som oss. Jag och min syster brukade gå över till dem när vi kom hem från dagis. Jag har också fått det berättat för mig att Amanda och jag gick över dit själva utan att säga till mamma och hon blev så orolig och ringde polisen. Sen antingen hittade hon oss där eller så kom vi hem är inte riktig säker. Han dog sen när jag var kanske tre eller fyra. Vi var och hälsade på hos dem efter att vi hade flyttat och vi gick ner till lekparken som är lite längre bort. Han hade varit borta och köpt pizza till oss så efter att han kom hem med dem så skulle han gå ner till lekparken där vi var. På vägen ner fick han en hjärtattack och fick åka till sjukhuset. Efter det dog han. 

 

Min morfar vet jag inte så riktigt mycket om för han dog innan jag han träffa honom så där får ni ingen sorlig historia. Jag vet att det nu har blivit två stycken sorliga inlägg där jag pratar om personer som jag känner som har dött men jag känner att allt i vårt liv formar oss så ett sätt för er att lära känna mig bättre kan vara att få reda på mitt liv och saker som har hänt mig. Sen tycker jag också att det är viktigt att hedra de personer som har dött och speciellt nu kring allhelgona.

 

Jag ska gå och lägga mig och kanske läsa klart min bok nu medans jag väntar på att Amanda/min syrra (Om ni inte visste att hon var min syrra) kommer hem från Portugal så att jag kan krama henne. Sen är det också en fluga som har bestämt sig för att leva i mitt rum vilket är lite intressant. Vet inte riktigt vem som gillar det bäst hann för att han får så mycket frisk luft eller jag för att han surrar runt i mitt rum när jag vill sova... Kram Lovisa 


Postat av: Malin

Gud vad fint skrivet Lalla! Det var nästan så att tårarna började falla då jag läste texten! verkligen superfin :*

2013-11-03 @ 11:27:30
URL: http://malinwidell.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback