Pepparkakshus

 

Förlåt för dålig uppdatering igår men jag kände att jag räddade er från att läsa exakt vilka lektioner jag hade och att jag sen gick hem och plugga innan jag dansa för det var allt som hände igår känns det som. 

 

Idag harr inte varit jätte mycket intressantare men lite. Jag sjöng upp min låt på musiken vilket gick helt okej. Sen har jag också skrivit klart min novell som vi skriver på svenskan. Låt mig bara säga att för att jag har skrivit klart den betyder det inte att den är bra för jag behöver nu gå igenom den hundra gånger innan jag är nöjd men jag har i alla fall skrivit klart i stora helheten vad som ska hända. Jag vet häller inte hur jag lyckades skriva klart den idag för jag börja nu på eftermiddagen och blev klar nyss men jag gissar att jag fick et flow.

 

Isad började vi började på något jag har sätt fram emot väldigt länge vilket är... Att bygga pepparkakshus! Vi har som tradition på skolan att när man går i åttan så ska man bygga ett pepparkakshus så har man vinna priser. Ett pris är från de minsta barnen på skolan som röstar på det huset de tycker mest om, vi har matte priset som våra mattelärare utser och det går till den som har snyggast konstruktion och sista är skolledningens pris som går till det huset skolledningen gillar mest. Så håll tummarna för mig och Malin för att vi ska vinna! Kram Lovisa! 

 

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback