Pluggande

Gissa vad jag ska göra idag... Jag ska plugga whoo. Inte peppad alls men eftersom att jag inte var i skolan på tre dagar förra veckan så behöver jag det. Känns bara lite jobbigt när man inte har allt material man behöver för det. Nu när vi ändå håller på att snacka om det här så tänkte jag ge ut tre av mina absolut bästa plugg tipps.

 

 

1.Ta anteckningar när en lärare har genomgång. Det är sjukt svårt att veta vad man ska skriva först så man kluddar ner allting men man lär sig med tiden. Anledningen varför det här är så bra är för då vet du vad läraren har sagt och du glömmer inte bort något.

 

2. Spara inte allt till sista sekunden! Gud vad mycket jag gör det men gör det inte. Jag börjar bli bättre på att göra saker i tid och mitt tips då är börja med en läxa dagen efter du har fått den. För om du inte blir helt nöjd med något och inte har inspiration den dagen så kan du fortsätta dagen efter utan att vara skit stressad. 

 

3. Och den sista. Stäng av ALLT! Stäng av mobilen och datorn och tven för den delen. Dom här sakerna kommer bara störa dig! Sen kan man få ett litet problem med det genom att man behöver göra läxan på datorn men stäng av allt annat. 

 

Jag hoppas att det där hjälper lite. Kram Lovisa! 

// Inte min bild//
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback