frågestund del. 2

 
Favorit smink?

Jag har tre produkter som är mina favoriter just nu. The rocket volum express maskara från Maybelline New York. Det är den bästa maskaran någonsin! Den gör ögonfransarna så långa och fylliga så snabbt! Jag har den som inte är waterproof men den sitter så bra och man kan skvätta vatten i ansiktet utan att den börjar rinna. Maybelline New Yorks FIT me! Concealer som jag har i nummer 25. Jag använder ingen BB cream eller foundation för jag tycker att det blir för tungt så jag andvender den här concealern över typ hela ansiktet där jag är lite röd men också under mina ögon. Jag tycker den fungerar jätte bra och den gör bara så att min hy ser mycket friskare ut (om man kan säga så?) Den sista är lite mer en höstfavorit och som jag inte använder varje dag. Det är Revlons super lustrous lipstick i färg 535 Rum raisin. Det är en ganska mörk röd färg som är perfekt till hösten. Den stannar också på bra så man behöver inte fylla på den hela tiden.

 

 

Det bästa med hösten?

Jag älskar höstens mode för det första men också färgerna som alla träd får och spöregn. Sen är jag en te-narkoman och jag dricker väldigt mycket te på sommarn men dricker typ dubbelt så mycket på hösten.

 

Din favorit höst outfit? (lägg upp bild!)

På hösten älskar jag att ta sommarplagg som kjolen och linnet och göra det mer höstligt som jag har gjort nu med knästrumpor och med strumpbyxor under, en kofta och med snygga varma skor. 

 
 

Höstmode eller sommarmode?

Gissar att du menar vad jag gillar mest och jag måste säga… Sommarmodet tror jag… Älskar höstens mode med att pälsa på sig kläder och få ha på sig många lager men, Jag är svag för kjolar, klänningar och linnen så sommarmode.

 

Är ditt hår naturligt eller färgat?

Jag kan faktiskt säga att jag aldrig har färgat mitt hår.

 

Singel?

Ja det är jag.

 

Har du några syskon?

Jag har en storasyster och fyra storebröder, men mina brorsor är halvsyskon men de känns verkligen inte så utan jag räknar dom som mina syskon.

 
 Det här är fina Amanda!
 
 
 Vem är bäst enligt dig?

Eftersom att Elin fråga den här frågan så Elin haha.

 

Favorit personer i hela världen?

Min syrra för hon finns alltid där även om vi bråkar och inte kommer överens ibland så ställer hon alltid upp för mig! :*

 

Vilka länder har du varit i?

Okej jag räknar med länder som jag faktiskt har gått ut från flygplatsen:

Sverige (vet inte om det räknas?)

Norge

Danmark

Storbritannien

Tyskland

Österrike

Schweiz

Grekland

Spanien

Israel

Jordanien

Syrien

Kanada

Jag tror det är alla.

 

Vart vill du bo när du bli vuxen?

Drömmen är New York men annars Stockholm eller kanske London.

 

Hur gammal är du?

Jag är 14 fyller 15 om mindre än ett halvt år.

 

Vilken är din favorit parfym?

Det är min Victoria’s Secret body mist i pear Glacé

 

Hur länge har du dansat?

Jag har dansat i tre eller fyra år…. Vet inte riktigt. 

 

 

Tack för alla fina fråger det har varit jätte roligt att svara på dom och hoppas att ni tyckte det var roligt att läsa! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback