Jag saknar det redan!

 

Gud blogg.se appen är lite konstig ibland så den stängde av sug precis när jag hade skrivit klart och bara skulle publicera grrr!! 

Jag har haft så sjukt va dagar i Prag! Jag ville verkligen inte lämna när jag skulle göra det! Tror vi stod typ tio minuter och bara krama och grät innan jag ens kunde ställa mig i kön till check in. Alla kontrollanter titta på mig konstigt när de skulle kolla på mitt pass för jag stod och grät. Jag var jätte ledsen hela första flyget och tills jag hade fått i mig middag i München. Jag saknar de jätte mycket och mer nu efter att jag har varit där en innan men jag är jätte glad att vi faktiskt fick träffas! 

Ni vill säkert ha lite fler detaljer på vad jag har gjort och jag tycker att det kommer vara jätte roligt att berätta för er vad jag har gjort och att lägga upp bilder. Ni kommer bara få vänta lite längre för den här veckan är fullpackad med saker som jag måste göra och saker som jag vill görs men jag ska få upp inläggen så snabbt jag bara kan! Kram LovisaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback