Produktiv dag

Idag har jag haft en väldigt produktiv dag vilket jag inte har varje dag. När jag säger att jag har haft en produktiv dag så tänker jag dock inte på att jag har haft en produktiv dag i skolan på lektionerna utan jag tänker på bloggen. 

 

Jag startade ju precis mitt nya projekt eller vad man vill kalla det idag med A week in my style som jag är väldigt peppad över och jag hoppas ni gillar det!

Jag har också skickat iväg bild till min kompis Sofie som gör så sjukt snygga headers så snart kanske jag får en lite mer höstlig header istället för den jag har nu. Ni kan hitta Sofie på http://sofieselling.blogg.se

Hennes blogg är jätte fin och hon uppdaterar den ofta. 

Jag har också startat ett projekt med Emily/ http://smulii.devote.se och Malin/ http://malinwidell.blogg.se . Det kommer bli ett jätte roligt projektet och tyvärr så kan jag inte berätta vad det är ännu men håll ögonen öppna! Just nu ligger det väldigt mycket planering och arbete framför oss innan vi kan börja och vi kommer förmodligen ha tusen läxor enligt våra lärare och alla som har gått i åttan innan oss. Men jag hoppas att vi kan balansera allt och att vi lyckas genomföra det här! 

 

P.s Det är bara fem dagar kvar tills jag åker till Prag!!!! aaaah Can't wait!

Söta Emily och Malin! Love you guys! (Dig med Elin!)

Postat av: Emelie

Åh vilken fin bild! :)

2013-10-14 @ 19:44:42
URL: http://emelieandersson.forme.se/
Postat av: Emily

LOVE U TOOOOO! :*

2013-10-14 @ 20:14:37
URL: http://smulii.devote.se
Postat av: Clara

Jättefin bild och cykelbilderna här ovan var också jättefina!

2013-10-20 @ 13:30:13
URL: http://clararingqvist.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback