Sista...

Det här outfitet hade jag på mig i Lördags och jag orkade inte precis göra något speciellt men det är det jag gillar med klänningar är att man behöver inte försöka men det ser ut som att man klär upp sig och är fin. Så jag har på mig min Brandy Melville klänning som heter bethan dress. Den är svart med vita prickar på sig cause you know I love my dots! Till den har jag på mig samma strumpbyxor som tidigare i veckan som är i från H&M tror jag. Man kan också har knästrumpor till det här men kände att den behövde lite färg så därför blev det strumpbyxorna. Jag har på mig min elefant ring som är ifrån Grekland, min pusselring som är från Syrien och mitt halsband är ifrån Spanien (jätte lätt att hitta lika dana haha) Mitt hår satte jag bara upp i en ballerina bulle för jag orkade inte göra något annat. 

 

Jag vill bara säga att eftersom att jag åker till Prag imorgon så vet jag inte hur uppdateringen på bloggen kommer vara (beror på hur mycket wifi jag hittar) Så A week in my style kommer tyvärr avslutas idag för den här gången men kommentera hjärna om ni vill att jag ska göra det här en till gång! Kram Lovisa


Postat av: Sanna J Bizzozero

Fin blogg & fina bilder!

Kolla gärna in på min blogg, min blogg handlar om att inspirera folk inom träning/mat/hälsa/kost m.m, ha en bra lördag! :)

2013-10-19 @ 11:33:59
URL: http://ssannabizzozero.blogg.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Kul med Prag! :D

2013-10-19 @ 18:23:58
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: Emma

Fin outfit!

2013-10-19 @ 19:49:48
URL: http://glittrigamoln.blogg.se/
Postat av: Fatma

Söt klänning!

2013-10-19 @ 23:12:40
URL: http://fatmas.se
Postat av: Milina

Fint :)

2013-10-21 @ 02:01:24
URL: http://milina.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback