Fotat

 

Nej men tjenare! Nu har jag fotat med Malin och fått jätte många bilder men orkar inte redigera alla nu för jag har suttit med läxor tills nu så fotona kommer upp imorgon och jag ska försöka göra så att de inte kommer upp fö sent. Men tack Malin för alla fina bilder och för att du orkade skicka alla ;) 

 

Som jag och alla andra som läser kenzas blogg så kom Ivyrevels höst och vinter kollektion ut idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka... Jag gillar de flesta sakerna men det är inget som jag verkligen har känt "det där vil jag ha!" förutom en kjol som inte var med i kollektionen haha. Miss först mig inte ag tycker fortfarande att hon är en sjukt bra designer men det var inget som jag riktigt älska men jag gillade kenai tröjan jätte mycket men såklart så är den en av de dyraste så jag tror inte att det blir något för mig från den här kollationen. Jag är jätte glad också för min cykel som jag beställde i början av sommaren har nu kommit så att jag kan hämta den imorgon wieee.

 

Sen har jag också lämnat in min pusselring (en pusselring är en ring man kan ta isär och pussla ihop) till guldsmeden för att de skulle löda ihop den och för att göra den större för jag fick den när jag var 10 och mina fingrar har växt lite sen dess. 

Hur har eran dag varit? Jag har också tänkt på att göra en frågestund där ni kan fråga massa random frågor så att ni lär känna mig lite bättre. Kommentera om ni tycker att det skulle vara roligt så att jag vet. Kram Lovisa! 

 

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback