Frågestund del. 1


Tack för alla fina fråger! Jag svar på typ helften nu för det blev så många. 

Vem är din största kvinnliga förebild?

Kenza Zouiten för hon har värkligen lyckats med hennes blogg och hon är världskänd, hon har släppt sitt egna klädesmärke. Jag älskar också hennes sinne för stil och mode.

 

Hade du feber idag? ;)

Den dagen du fråga den här frågan så ja.

 

Vad är det bästa du vet?

Att vara en hel dag med kompisar och bara skämta, vara helt galna och snacka.

 

Hur fick du ditt intresse för att fota?

Det var faktiskt min pappa som fick mig att börja fota. Han hade köpt en systemkamera och jag fick laka runt med den ibland och jag började riktigt gilla det. Så jag sparade ihop pengar till en systemkamera helt själv. Jag var typ 12 då så 2 000 kr var mycket pengar då. Efter det så har jag bara fortsatt att fota.

 

Kan inte du visa din garderob? P.s älskar bilderna som sitter på dörren! <3

Jag kan säkert göra en video på vad för några kläder jag har och sånt för det är det jag gissar att du menar. Jag ska bara städa min garderob lite först haha.

 

Bara för att.... Hur mår du? <3

Jag känner mig hängig (daa jag är hemma för jag är sjuk haha) men annars mår jag bra.

 

Vad är ditt drömyrke?

Mitt drömyrke är att bli en kläd designer.

 

Vart ser du dig själv om 20 år?

Om 20 år så är jag 34, så jag ser mig med en man två barn. Jag jobbar med mitt egna klädesmärke. Jag skulle vilja bo i New York men annars blir det centralt i Stockholm.

 

Favorit färg?

Rosa

 

Dina bästa vänner?

Okej det är en sak ni måste förstå om mig. Jag har sex bästa vänner. Mina fyra bästa vänner här hemma är Malin, Elin, Emily och Emina. Jag gör typ allt med dom tjejerna! Sen de två andra är Dana och Lea. Jag blev bästisar med dom fem snart sex år sen. De bor i Tjeckien och Tyskland. Ni kan förstå att vi inte träffas så ofta men de är ändå två av mina bästa kompisar! Sen är min bästis Malin. Love you all guys!!!!

(Hoppas ni fattar vad jag menar, det är bara lite svårt att förklara.)

 

 Bilden är ett år gammal. Vad små vi är!
 

Favoritårstid?

Jag har faktiskt ingen favorit årstid jag gillar alla! Nej men jag gillar alla för sina individuella saker. Jag är typ som en mamma som inte kan välja mellan sina barn haha.

 

Favorit låt?

Gud vad svåra de här frågorna är haha. Nej men jag kan inte välja en favorit låt för jag gillar så många men om det är en låt som kan få mig på jätte bra humör just nu så är det How we do (party)

 

Vad gillar du att matcha plagg med? Asså smycken/ klocka /hattar /skor osv....

Jag ÄLSKAR staple necklaces, alltså stora halsband. Dom kan göra en simpel t-shirt mycket mer uppiffad och det ser ut som att du försöker mycket mer än vad du faktiskt gör. Sen har jag ett litet addiktion med ringar haha. Skor är också en sak jag älskar och skor kan göra så att ett outfit ser mycket mer ihop hängande om man matchar skorna med väskan. Väldigt bra trick som jag alltid gör om jag har många färger eller mönster i mitt outfit.       

 

 

Kram Lovisa :*Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback