#lovelife

// Bild från Instagram, följ mig på Instagram @lovisa_lilly //

RENA RAMA JULAFTON!

 Om det är på något sätt jag ska beskriva den här dagen som så är de rena rama julafton och #lovelife, självklart så ska jag förklara hur det här har kommit sig!  För det första så vaknade jag glad och pigg i morse även fast det är måndag (fast min måndag är fet skön har hemkunskap, franska, svenska och syslöjd så man ska inte klaga!)

 Jag bestämde mig för att gå lite classy idag med rött läppstift. Sen när jag kom till skolan så fick jag betalt av Malin från en inventering jag, Elin, Malin och Emily gjorde på ICA. Efter det så hade jag hemkunskap och bara tog det lugnt typ. Efter franskan och innan lunchen så fick jag ett läppstift av Emily för hennes mamma har varit i Turkiet och fick med sig väldigt många läppstift hem så då fick jag välja ett jag ville. så tack för det Emily!

Jag hade också syslöjd som jag skrev innan och det får mig alltid på gott humör för det är mitt favorit ämne.När jag kom hem fick jag hänga lite med Elin, innan jag behövde åka till Älvsjö för att hämta ett paket som innehöll min cykel med pappa. Jag åkte också för att hämta min pusselring som jag berätta om igår. Hemma så har mammas kompis varit här som är lika mysig varje gång man träffar henne men det var inte det mest roliga för min mamma fick ledigt från jobbet så jag och hon ska åka en weekend till Prag för att träffa två av mina bästa kompisar som jag inte har träffat på fyra år!!! Jag är så glad!!!!!

Om inte det var nog så fick jag också sätta ihop min cykel så jag kan cykla till skolan imorgon även om det bara tar två minuter att gå. Jag vill också bara säga tack en till gång till mina föräldrar för att vara de bästa föräldrarna man kan ha, även om jag inte inser det hela tiden!! Älskar er! <3 Kram Lovisa!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback