Street style

Det här outfitet tycker jag bara är så glatt och precis rätt med färgerna för den här hösten!
 
En av sakerna jag verkligen vill köpa den här hösten är en sån här hatt, de är så snygga men vet inte hur mycket användning jag faktiskt kommer få av den så den är inte på min prioriteringslista till hösten.
 
De rufsiga flätorna har sätts över allt på Fashion week och de är en frisyr jag älskar att leka runt med
 
Den här väskan alltså låt oss ta en tyst stund för hur snygg den är! Det gör hela outfitet helt otroligt snyggt och den ger en färgklick till det annars helt vita och svarta outfitet. 
 
Det här outfitet känns verkligen klassiskt. En sak jag speciellt tycker om med den är utsmyckningen på kjolen.
 
Min första tanke är bara RETRO. Så snyggt med de höga jeansen, vit t-shirt och jackan. 
 
Låt mig bara resa mig upp från golvet för jag dog precis, när jag såg det här halsbandet! haha nej men jag älskar stora halsband och det här är så snyggt! Man tror det blir för mycket med både tröjan och halsbadet men det blir det inte iallafall inte för fashion week. Gillar också att skorna är höga så att men nästan tror att de är byxorna innan man ser jeansen som sticker fram lite. Det skulle också blivit för mycket färg om hon inte hade på sig skorna. 
 
De här är mina favorit street style outfits från New York fashion week. Sista bilden är jag inte säker på om den är från i års fashion week men jag gillade den så mycket så ville inte ta bort den. Nästan alla bilder är från www.vogue.com och där finns det fler bilder från Fashion week. Kram Lovisa


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback