Pain in the ass


Vofla uppe i toppstugan 

Man vet att det är dags att börja ta sig hem ifrån fjällen när man är mörbultad från topp till tå. Tidigare i veckan när jag åkte slalom så ramlade jag inte en ända gång på fyra dagar men sen när man ger sig på att åka snow board är det andra bullar. Försökte undvika en person i backen som gick och sluta med att jag ramla på min svanskotan så det gjorde riktigt ont, och låt mig nu citera Elin "snowboard is a pain in the ass" haha så bra skämt! Idag åkte jag också långfärdsåkning vilket är roligt, men när vi pratar om skador så lyckades jag vrida benet konstigt så att jag skadade mitt knä... Vet känner mig väldigt lyckad haha. Nu ska jag i alla fall sova och förhoppningsvis inte vakna lika skadad. Kram Lovisa! 

Sömn!!!!
Ska precis somna men tänkte lägga upp bilder från idag. Jag var uppe på Åreskutan och åkte offpist och fika i backen. Passa också på att vinka till personerna som åkte upp i kabinbanan så man fick ju typ tio pers som vinka tillbaka till en så det var roligt. Nu somnar jag seriöst så godnatt :*

åre

 
 
Sitter i stugan nu uppe i åre och tittar på os avslutningen (kanske bara tittar för att se dansen...) Jag följer väll inte os så riktigt mycket förutom att jag gillar att veta hur det går för sverige i hockyn. Jag ogillar att Sverige inte van mot Canada men grattis till mina kompisar sommbor i Canada! Har varit en hel dag i backen och är så sjuuuuukt trött!!!! Men backarna här uppe är riktigt långa och branta. utsikten är helt fantastisk också! Jag dör nästan varje gång jag tittar ut över bergen! 
kram Lovisa!
 
Right now I'm in åre and watching the os finall show or what ever you whant to call it. I don't folow os that mutch exept I like knowing how it goes for Sweden in hockey. and congrats to canada for wining againts Sweden. I have been skeeing tye whole day and I'm so tiered!!! The slopes are so big and greate! the landscape is soooo beautiful! xoxo Lovisa!
 
p.s sorry for anny spelling erors but it's kind of hard to do this on my phone and I accedentally shut of my spelling help thing. 

Dålig uppdateringHej! Jag vill bara skriva ett snabbt inlägg och säga förlåt för dålig uppdatering och förmodligen ännu sämre uppdatering från nu. Det här är för att jag blev magsjuk igår så låg i sängen hela dagen och mådde inte alls bra! Anledningen till att det kommer vara jätte dålig uppdatering nu i helgen och framåt är för att Emily är en såååå underbar person som lämnar in min dator åt mig för reperationer, och det betyder då också att jag inte har min dator att blogga på. Så just nu får ni bara stå ut med extremt dålig uppdatering. Kram Lovisa! 

Hi! 
I just wanted to say sorry for the really bad update and the fact that I haven't translated the latest posts. I have got sick yesterday so I laid in my bed all day. And the updating is not really going to get better cause Emily who is the sweetest person ever just left my computer for repetition. I don't know how long it will take to repair it but just now that I'm sorry that I won't be able to update as much asusual. Xoxo Lovisa!        

Låten

Sitter just nu och väntar på dansen (någon som märker att jag typ alltid bloggar när jag väntar på dansen på onsdagar??)  EFtersom att jag sitter och väntar på danslektionen så tänkte jag dela låten vi dansar till på streeten. Någon som kan gissa vilket element vi är??? Jag visste att ni gissade rätt ;) Vi är i alla fall eld. 
 

Bullar
Om ni undrade vet jag var i fyra timmer igår så stod jag i mitt kök och bakade bullar. Jag vet perfekta dottern här haha men det blev väldigt goda och om jag vågar säga det så blev de lyckade ;) just nu ska jag vara social med mina vänner så ska sluta blogga nu! 

The party outfit

 
// hat Brandy melville, halsband ur&penn, tröja H&M, klocka ur&penn och byxor gjorda av mig//

Fashion week!

 
Nu är jag klar för att gå på en till fest och den här gången är det Emilys födelsedags fest. Temat är fashion week vilket jag själv tycker är ett sjukt roligt tema! Ni får säkert se hela outfiten senare för jag har med mig kameran. Nu är jag sjukt hungrig så jag hoppas det blir mat snart. Kram Lovisa!
 
Now I'm ready for another party  This time i'm off to Emily's birthday party with the theme fashion week. You guys will get to see the hole outfit later on. Right now I'm so hungry so I hope there will be food soon! xoxo Lovisa!

Dance

 
Min helg är helt proppfull så jag säger förlåt i förtid om jag inte hinner uppdatera så mycket. Jag ska alldeles snart iväg för att vara på Hallundafolketshus. Jag ska uppträda kl 13.40 på dans scenen om ni vill komma och titta. Kram Lovisa! 
 
My weekend is full with stuff too do so I apologies in advance if I don't update so much. I'm about to head off to Hallundafolketshus in a bit. I'm performing so come if you want. xoxo Lovisa! 

Valentine's day

Jag kanske inte var med när den här bilden togs men det var på mina vänner så jag tog den från Emily blogg ;)
 
Så alla hjärtans dag... Nej men jag älskar alla hjärtans dag även om jag är singel varje år men vem bryr sig när man har sjukt fina tjej vänner att fira det med! #Girlpower! haha nej men vi fick en jätte fin lunch i skolan och sen gick jag hem till Emily för att gå hem till mig och sen åka på fest. Så lite glad är man att man inte bara satt hemma och titta på en kärleksfilm för det är vad jag skulle ha gjort annars. Kram Lovisa! 
 
 
So Valentine's Day … No but seriously I love Valentine's Day even if I'm single every year, but who cares when you've got awesome girl friends!? #Girlpower! Haha, but seriously we got a nice lunch in school and after that I went home to Emily to then go home to me and after that go to a party. So I'm pretty y happy that I didn't end up at home with a love story movie cause that's what I would have been doing if I didn't have any plans. xoxo Lovisa! 

Inspiration

 

Tiden

Jag vet seriöst inte vart tiden gick! Har haft sjukt mycket som har hänt sen i måndags och därför har det inte blivit s mycket bloggande. Jag har sovmorgon idag och det är sjukt skönt! Sov till sju och sitter nu och fixar mig medan jag dricker te. Kram Lovisa!
 
 
I have no idea where the time went ahappened lot of stuff have happened since monday so that's why I haven't posted anything. Right now I'm drinking tea and getting ready for school. xoxo Lovisa!
 

Spotify...

 
Okej så jag fick en ide i lördags när jag la upp min favorit musik och det var att göra en spel lista på min spotify med mina favorit låtar. Jag  vet inte riktigt om ni ens bryr er om vad jag lyssnar på men mina kompisar som är så snälla frågar alltid vad låten jag spelar heter så nu gjorde jag en lista. Hoppas ni gillar det! Kram Lovisa! 
 
Okay, so I got an idea last saturday that I could do a play list on spotify so that you guys can see all my favorite songs. I'm not shore if you guys even care, but my friends always ask what the name is on the song that I'm listening to so now I made a list. Hope you like it! xoxo Lovisa! 

It's a bow

 
 
 
 
 

Music I love

 
Texten i den här låten kan man ju prata om men jag älskar feelet av låten! 
Well the text in this song is interesting... but I just love the feeling of this song! 
 
Man blir bara såååå glad av den här låten! haha
You just get so happy from this song! haha
 
Kanske fick ett litet tema här på slutet... tycker i alla fall att den här låten är för gullig och man blir glad av den
I might have gotten a theme here... Any ways I just think that this song is too adoreboll and it just makes you happy 
 

Chek?
Har haft lite att göra idag som ni kan se så därför blir det bra ett snabbt inlägg. Visst är blocket sött!! Fick den av Lea så thank you so much for it! Kram Lovisa! 

SommarenElin visa en bild på mig från sommaren idag och Gud vad brun och vad ljust hår jag hade!!! Ser typ helt annorlunda ut på vintern haha. Just nu är jag blek och har murkt hår så ser typ ut som en helt annan person haha kram Lovisa! 

Instagram

//Played chess with Malin, Selfie in the snow//
 
//A picture too cute to resist with Emily, Macaroons from Malin for my  birthday//
//My birthday//
My instagram is @lovisa_lilly

Hat

 
 
 
 

Frozen

 
 
Jag fick ett bio kort för någon vecka sen fån min brorsa som inte skulle ha tid för att använda den innan den gick ut så jag fick den istället. Så det jag tänkte komma till var att jag och Emily gick på frozen/ frost som den heter på svenska med hennes två små systrar som är 3 och fem tror jag... Den var minst lika fin som förra gången jag såg den och jag rekommenderar den verkligen! Jag tog också lite bilder på Emily tidigare idag så här har ni en liten för titt. Resten kommer säkert upp i morgon ;) Kram Lovisa!
 
 
I got a movie check from my brother a week ago so today I went to watch Frozen with Emily and her little sisters. It was just as magical as last time I watched it and I really recommend it! I took some pictures of Emily earlier today as well so I guess the rest of the pictures will be up tomorrow ;) xoxo Lovisa! 

Spring

 
Spring inspiration
 
Spring inspiration by paris-lilly featuring Royal Albert

TMI Tag

 

1: What are you wearing? My new sweater from H&M that I bought yesterday with my the jeans that I also bought yesterday. 

2: Ever ben in love? No, can't say I have.

3: Ever had a terrible breakup? Well, I haven't had a serios relationship so no.

4: How tall are you? 170 cm and that's like 6"6 in inches. 

5: Any tattoos? Nope 

6: Any piercings? Two in my ears or not two in each but one in each.

7: OTP? Blair and Chuck I think.

8: Favorite Show? The carrie diaries, gossip girl and sherlock holms. 

9: Favorite bands? ONE DIRECTION! Is there another answer!?

10: Something you miss? All the friends that I made in Syria! 

11: Favorite song? This is hard... probably right now it's... I HAVE NO IDEA!!! haha I love many song ;) 

13: How old are you? 15 fabulous years!

14: Zodiac sign? Aquarius 

15: Quality you look for in a partner? Well, someone that is really caring, sweet and fun. 

16: Favorite Quote? This is really easy but I'm not shore that this is a quote but just role with it ;) When i saw you i fell in love and you smiled because you knew - william Shakespeare

17: Favorite actor? Rachel McAdams

18: Favorite color? Pink, but I don't wear a lot of pink though...

19: Loud music or soft? I love having loud music to just dance to and let my mind go but, if I'm really tired I literally can't stand loud music. 

20: Where do you go when you’re sad? My room/my bed. 

21: How long does it take you to shower? 20 minutes ish I feel like I shower in hours but then it has only gone 20 minutes. 

22: How long does it take you to get ready in the morning? I wake up an hour and a half before I have to be at school but I take my sweet time eating breakfast. 

23: Ever been in a physical fight? Never, at least I don't think... wait no. 

24: Turn on? If a guy is funny and sweet. 

25: Turn off? If guys are immature! 

27: Fears? I have a fear off pain, case it hurts! And I don't mean like burning my elf pain I mean like getting a concussion witch I got by climbing rings that hang from the sealing so now I have a fear of letting my head be upside down. Like knowing that if I fall now I will really hurt my self. 

28: Last thing that made you cry? I think I cried of laughter last time I cried cause my sister is too funny, but I can't remember the last time I cried like really cried. 

29: Last time you said you loved someone? To my sister I think... It feels really bad that I don't know the answer to this! 

30: Meaning behind your blog Name? Well my initials are L.D so I just spelled it out to ellde

31: Last book you read? Last book I finished was Himlen finns på riktigt. 

32: The book you’re currently reading? right now I'm reading The body, Havsmannen and Sommaren jag blev vacker. 

33: Last show you watched? I think it was Friends probably. 

34: Last person you talked to? My sister, I asked her where my phone was. 

35: The relationship between you and the person you last texted? It was... my cousin Sara and she is my cousin. 

36: Favorite food? Well candy, cause I love candy. 

37: Place you want to visit? EVERYWHERE but specially New York and Paris! 

38: Last place you were? I was in the city yesterday so that counts right or is it like countries cause then I was in Prague last. 

39: Do you have a crush? Maybe babby...

40: Last time you kissed someone? Well, I kissed my sister on the cheek today. 

41: Last time you were insulted? I have no idea... That's kind of nice :)

42: Favorite flavor of sweet? Likrich! But I love watermelon too!

43: What instruments do you play? I use to play the piano but I stopped like half a year ago. 

44: Favorite piece of jewelry? My cross that have been in my family for generations. 

45: Last sport you played? I played street football last PE. 

46: Last song you sang? Do you want to build a snow man. 

47: Favorite chat up line? tjena kakan står du här och smular? It transelates to Hi cookie why are you standing here crumbling? 

48: Have you ever used it? Last time I used it was on my dance friend and I kind of failed cause I forgot the part about the cookie... haha 

49: Last time you hung out with anyone? I was with my sister an hour ago but I hung out with my friend yesterday when we where shopping. 

50: Who should answer these questions next? I'm tagging Malin and Emily! 


My sister from the same mister