A week in my style winter edition

 
 

 Okej så nu kör vi en week in my style igen. Whooo! haha det är ju vinter nu om ni inte redan har märkt det så jag tyckte att vi kunde köra de här igen. 

 

Jag tror att många av er vet det här men Emily och jag har en vana att klä oss lika dant, och vi har gjort det så mycket nu så att det börjar bli en sak. Därför så tänkte vi klä oss lika men olika för en dag. Jag vet det är säkert bara vi som fortfarande är fem år och planerar vad vi ska ha på oss men ändå. Jag har på mig tröja från H&M och kjolen är ifrån H&M också tror jag men den var köpt i Prag och jag vet att vi inte har samma saker i våran H&M som dom har. Mina tajts är bara svarta nylon tajts som är lite tjockare typ. Mina skor är ifrån någon random sko affär i Prag. 

Emilys tröja är ifrån Monki, hennes kjol är ifrån Zara, hennes leggings är också såna här tunna vita leggings och hennes stövlar är ifrån Hunters. 

De sakerna som vi båda har på oss är halsband från Spanien som är 1/4 av en peng och ett broderat typ ish armband från Grekland. 

För det första så är vi ju hur gulliga som helst i det här men det är också riktigt snyggt med helt black and white outfits för det känns så klassiskt. De röda läpparna säger ju allting för sig själv också. Kram Lovisa! 

 

//Okay so it's time for another a week in my style cause if you have't noticed it's whinter so lets just do it!

 

I think some of you know this but Emily and I tend to dress the same without knowing how the other person is dressing for that day so it's kind of a thing know. And I know that we are the on ly one who are five years old so we decided to dress the same but the oposit. 

 

So I'm wearing a top that is from H&M and so is my skirt. My high booties are from a random small store in Prague, and my leggings are just normal black sheer leggings. 

Emily is wearing a top that is from Monki, skirt that is from Zara, her shoes are from hunters and she's just wearing some white sheer leggings like me. 

Then we both are wearing a neckless that are 1/4 of a coin that is from Spain, and our bracelets are from Greece. First just let me say that we look so cute, but it's really stylish to just wear a black and white outfit cause it's so classy and the red lip just says everything.//Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback