inköp

Så jag vet att det här är lite sent men ni fortsatte att fråga efter det så här kommer sakerna jag köpte på mellandags rean. Jag shoppa inte loss totalt så det är inte så mycket som jag har köpt.
 
 
Så först sminket. The rocket mascara från Mabyline new york. Jag älskar den här maskaran och tycker den är jätte bra! Det här är andra gången jag köper den så jag gissar att det är ett bra betyg. BB cream också från Maybeline New York. Jag har använt den här nu och det känns inte som att man har på sig massor av smink vilket är skönt. Trödde den skulle vara lite mer täckande dock men den är ändå bra enligt mig. Sista sminkprodukten jag köpte var Nyx Liquid black liner. Jag gillar den för den kladdar inte så mycket. Det som jag inte gillar med den så mycket är att det är med en borste så den är lite svår att kontrolera men jag gissar att det är träning som behövs. 
 
 
Jag köpte faktiskt inte mycket kläder men jag köpte den här jackan från Zara och jag ÄÄÄLSKAR den. Den är het perfekt och jag är bara kär så lätt är det. Jag bytte faktiskt en klänning också som jag hade fått i julklapp men har inte en bra bild på hela den men det var den jag hade på mig på nyårsafton så ni kan titta på bilderna där ifrån. Kram Lovisa! 
 
Unfortunally I didn't have time too transelate thos I'm sorry, but Iäm basicly talking about the things I bought.
 

Postat av: Sofie

Åh köpte både BB cream och rocket mascaran i höstas, och håller verkligen med!
BB cream känns knappt att man har på sig, den är så lätt och fin! LOVE IT haha :)

2014-01-06 @ 18:58:33
URL: http://sofieselling.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback