Nej du gjorde inte precis det där!!!

Så jag har inte skrivit om något på typ två dagar tror jag... eller har jag? I alla fall att vara sjuk gör inte precis så att man upptäcker något intressant som man kan skriva om men vad gör det när man kan skriva nonsens hela tiden. Så jag har märkt att när man tänker sova med raggsockor på för att man fryser så blir man inte varmare... man börjar bara svettas om fötterna istället. Man trodde att det skulle ge en var känsla från fötterna som skulle sprida sig i kroppen men NEJ. Man svettas bara om fötterna och fryser på resten av kroppen. 

 

Jag börja läsa en jätte fin och sorlig (Inte precis för det slutar lyckligt det sorliga alltså) som jag börja gråta när jag läste och då tror man att man kommer läsa ut den boken den dagen men tänk om där för NEJ. Man lägger ifrån sig boken för att äta middag och sen läser man den inte på två dagar... Som varför. Är inte hela meningen med att läsa en bra bok att faktiskt läsa den men nej det är att lägga ifrån sig den när man är på mitten för att spara den eller? 

 

Många säger ju att man ska dricka 8 glas vatten om dagen eller hur. Asså fatta hur svårt det är! Jag drogar te för att a. Jag är sjuk. b. Jag drogar te även om jag inte är sjuk. c. Min kära syster köpte just nya teer så det betyder ju att jag måste prova alla dom. Det jag tänkte komma till var att nu när jag drogar te så kommer jag ändå bara precis upp till 8 glas/koppar. Men om man faktiskt ska räkna glas så blir det nog 12 för jag dricker te ur baljor men ändå (Jag sprack mitt egna argument... Smart där Lovisa!) Och nu eftersom att jag inte ens har något argument längre så var det inget. 

 

Btw, min gamla gamla gamla kompis ebba fyller år idag så grattis. det här var vi när vi var typ 7, 8 något sånt. Tror faktiskt att vi var 8... 

 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback