Många äventyr
Förlåt för att jag har varit lite frånvarande från bloggen men jag har bara försökt ha det roligt och njuta av sommarlovet. Just nu är dey bara 4 veckor kvar vilket känns sjukt för det känns som att jag har haft sommarlov i en evighet! Dock är det bara för jag har inte haft tid ännu att komma hem till mina fina kompisar. Han träffa Malin ganska mycket men Elin och Emily han jag bara träffa ett par timmar innan jag åkte iväg igen. Jag klagar dock inte för jag älskar att resa runt och vara över allt på sommarloven. 

I förgår blir det nu så var min familj, min fasters familj och farmor ute på Ven som är en ö utan för någonstans i Skåne. Vet inte riktigt vart haha. Vi var där hela dagen i den stekande värmen och trampa runt ön på cyklar. Jag och min syrra cykla nästades på en tandemcykel vilket var riktigt roligt att prova! 

I morse så skulle mina kusiner åka hem men innan det så gick vi upp halv fem för att titta på soluppgången. Den var så sjukt fin! Jag sov dock bara kanske sex timmar inatt så kommer säkert somna på stranden senare idag! 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback