Hösten har kommit

Idag har jag inte gjort något alls jag har bara tagit det lugnt hela dagen det har varit så skönt! Ibland behöver man bara ha dagar då man inte gör något alls och det behövde jag verkligen nu! Har haft jätte stressig men sjukt rolig vecka med två additions och Stockholm fashion night. Det har regnat hela idag så jag kände att hösten har kommit. Jag satt på mig min mössa och sitter och dricker te nu så det är en bra början på hösten nu ska jag sätta på en film också inan jag hår och lägger mig. Kram lovisa


Mitt "Nya rum"

 
 
 
 
 
 
Jag och Emily har gjort en deal. Jag gjorde om hennes rum och hon gjorde om mitt. Det var jätte roligt att se någon annan göra om mitt rum och se hur dom tänker. Älskar specielt mitt lilla hörn med min kläddocka som blev jätte fin! Tack Emily för min lilla rum makeover!  Kram Lovisa! 

Bilder från Stockholm fashion night

Nu kommer alla bilder från igår. Det var sjukt roligt att vara där. Vi blev smikade tog fotto i photobuth, tog jätte många bilder och drack gratis drickor. (Alltså inte alkohol det var typ kolsyradefruktdrycker) Det var helt enkelt bara sjukt roligt! Vi kom hem halv tio och behövde gå upp halv sju imorse snacka om att jag är trött! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Min outfit är T-shirt från Bik bok, kjol som jag har sytt själv, halsband från ur & pen och  väska från H&M
 

Stockholm Fashion night!

Ikväll ska jag in till stan för Stockholm fashion night som är en del av Stockholm fashion week. Jag ska in med mina kompisar och det ska bli så roligt! Självklart så ska kameran också med så imorgon blir det säkert en fotobomb men bilder från kvällen. Vi ska såklart kändis spana också så förhoppningsvis så ser vi någon kändis!


Dans

Igår så hade jag min första audition någonsin jag var jätte nervös! Det var audition för Avanceratprogram vilket innebär att man har två lektioner varje vecka och man tränar Jazz, Modern, Ballet och Street. Ikväll så har jag en till audition till en grupp som är förberedande till den gruppen som jag sökte till nu. Men jag är inte lika närvös till den här audition eftersom att det kommer vara lättare änb igår. Så om en vecka får jag reda på om jag har kommit in eller inte så håll tummarna för att jag kommer in! 
 
 
 

Konsert

Igår kväll så slutade det med att Emily följde med mig in till stan. Vi hade så kul och kom först hem vid ett i går/dag. Sen orkade vi inte gå hem till Emily så hon sov över hos mig. Nu har vi precis vaknat och ska hem till Emily några timmar. Här är några bilder från igår. .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har på mig klänning från Brandy melville, jacka (som är emilys) från Abarcrombie & Fitch, väska från H&M, ring från Glitter, armband fick jag i jul klapp så jag vet inte vart dom är ifrån men tror London, skor Converse från New York. Kram Lovisa

Sissta doppet för sommaren

Idag så har min brorsa varit här med sina små gullungar till barn och sambo. Dom han komma innan jag hadde gått upp ur sängen haha (vi kan ju bortse från faktum att jag gick upp vid halv elva så de var inte så tidiga) dom stannade till lunch och sen åkte dom hem.Dom är så gulliga! Den äldsta av dom är två år och hon kan redan hälften av bokstäverna i alfabetet. Jag säger bara att det kunde inte jag när jag var två år! Tror jag i alla fall inte haha kanske borde fråga mamma.Nu om en havtimme typ ska jag också åka iväg med en av mina bästissar och bada en sissta gång för sommaren, det ska bli mysigt hoppas bara att vattnet inte är så kalt så jag dör! Till kvällen tror jag att familjen ska åka in till kungsträdgården  för att gå på gosspel konsärt. Det ska vara flera hundra personer i kören så det ska bli heftigt. 
Bild på Mig och emily från i våras. Ni kan kika in på hennes blogg den heter www.smulii.devote.se 

Godmorgon

Jag tror att jag har hållit på med min nya header nu i tre timmar kanske, men jag har äntligen blivit nöjd med den!
Så nu när utsendet på bloggen är klar är det daggs att presentera mig själv jag heter Lovisa är 14 år. Jag började den här bloggen för att jag ville ha någonstanns att lägga upp bilder eftersom att det är en utav mina stora inträssen och för att skriva ner mina tankar. Men jag ska nog killa ner till frukosten nu och njuta av att det är första  helgen på hela skolåret.