Många äventyr
Förlåt för att jag har varit lite frånvarande från bloggen men jag har bara försökt ha det roligt och njuta av sommarlovet. Just nu är dey bara 4 veckor kvar vilket känns sjukt för det känns som att jag har haft sommarlov i en evighet! Dock är det bara för jag har inte haft tid ännu att komma hem till mina fina kompisar. Han träffa Malin ganska mycket men Elin och Emily han jag bara träffa ett par timmar innan jag åkte iväg igen. Jag klagar dock inte för jag älskar att resa runt och vara över allt på sommarloven. 

I förgår blir det nu så var min familj, min fasters familj och farmor ute på Ven som är en ö utan för någonstans i Skåne. Vet inte riktigt vart haha. Vi var där hela dagen i den stekande värmen och trampa runt ön på cyklar. Jag och min syrra cykla nästades på en tandemcykel vilket var riktigt roligt att prova! 

I morse så skulle mina kusiner åka hem men innan det så gick vi upp halv fem för att titta på soluppgången. Den var så sjukt fin! Jag sov dock bara kanske sex timmar inatt så kommer säkert somna på stranden senare idag! 

Stranden är härlig


Falsterbos stranden är bara för härlig! Det här är defenetift min favorit strand. Den går före Greklands stränder med koralblått klart vatten, Italiens stränder med höga vågor, rödahavets stränder med korallrev och färgglada fiskar och döda havets stränder med saltvatten och lera. Även om jag älskar de stränderna så är det här min favorit, för här har jag varit varje sommar i hela mitt. Jag simmade för första gången på den här stranden och jag har växt upp med den. Så när jag får vara på den här stranden kan ni väll förstå att jag faktiskt mår väldigt bra! Kram Lovisa! 

Konfirmationsklänningen

 
 
 
Klänningen som jag älskar och som jag själv tycker blev perfekt till konfirmationen är ifrån Idasjöstedt och skorna är ifrån Riverisland. 
 

Min dag idag/igår för kl är 1...Så vad hände idag? Jo jag åkte min först svng in till storstaden efter att ha varit isolerad i en månad typ. Det är ju också sommar rea så det plus att jag inte har spenderat några pengar på en månad lädde till lite kläder... Jag hade det sjukt mysigt för jag fick strosa runt med underbara Malin. JAg måste också bara få skriva att ni måste prova grillade mackan på Espreso hous med kyckling och mozarella. Den är så god jag satt och typ dog när jag åt den! Nu måste jag sova så godnatt sov gott! PussPussPuss! 
 

I guess I'm back

 
 
Så hej igen efter en månad! Det känns faktiskt lite smått udda att blogga igen efter att ha varit borta från datorn så länge. För er som har läst min blogg länge så vet ni vart jag har varit den här månaden men för er som inte har läst min blogg innan så har jag konfirmerat mig och bott uppe i fjällen med 50 andra underbara människor som har fyllt mina dagar med glädje, kärlek och alla andra roliga saker man kan tänka sig. Det har varit ett väldigt långt läger och mycket har hänt!
Jag har t.ex. lyckats skada mig fem gånger och det kanske är därför jag fick titeln som lägrets Olycksfågel, jag har fått fantastiska vänner som jag älskar, jag har smitit ut till kyrkan mitt i natten för att sova där, jag har skrattat tills jag inte har kunnat andas, men jag har också legat i en hög på golvet och bara gråtit, jag har lärt mig en massa, sovit under bar himmel uppe på fjället, busat med både killarna och våra faddrar, kramats, väckts av vattenpistoler och en blöt golvmopp i ansiktet, smetat potatismos i andras ansikten, sjungit, dansat och jag vet inte riktigt vad! 
Jag har i alla fall haft en helt underbar och fantastisk tid och ni kan vänta er en massa bilder! Kram Lovisa! 

En sommar länge sen...

 
 
 
 
 
 
 
Sommaren 2009 bode jag i Damascus i Syrien. 
Att tänka tillbaka på sommar 2009 är både jätte roliogt och skrämmade. Att komma ihåg alla minnen, plattser och människor är helt fantastiskt men det hämska är att tänka på att knappt något kommer bli som det var då inte plattserna, inte människorna och inte kännslan av plattserna. För nu när man kommer åka tillbaka kommer man känna kriget som hålla på där nu.