Video!!! <3

 
Så det här är vad jag och Emily har gjort. Vi tyckte att det här var roligt att gör så komentera om ni vill ha mer av det här! Kram Lovisa! 

Mycket text...

 


Så nu tänker jag skriva vad jag har gjort den senaste dagen. I lördags kväll var jag hemma hos Elin för hon har fyllt år så vi firade henne och jag åt pizza och efterrätt tills jag storknade haha.
På söndagen efter så var det morsdag dock han jag inte vara med min underbara mamma så mycket men jag åt middag hos mormor och firade både mormor och mamma.
När jag hade ätit mig alldeles för mätt på mormors goda mat så åkte jag och min syster till Hillsong som är en ungdomskyrka. Det är inte i en riktig kyrka utan de är i biografen Park. Det är ett stort band längst fram som spelar högt så man känner hur devibrerart vibrerar i kroppen och det är så härligt! Det är speciellt inriktat mot ungdomar så det är riktigt bra! Jag kom hem vid halv elva så jag har varit jätte trött hela dagen idag haha. Kram Lovisa!

Dansuppvisning

 
 
 
 
 
 
 
 

Sol = varmt

 


Vilken dag det har varit! Om man börjar från början så var jag Emily och Elin med och hjälpte till på friidrottsdagen för 4, 5 och 6.
På våran lunch så lyckades vi starta ett vattenkrig med fyrorna vilket resulterade i att jag, Emily, Elin, Markus och Richard var genomböta.Jag var på det alldeles klibbig för jag hade fått saft över hela mig... Jag kan säga att det var skönt att komma hem till Malin efter det för att bada i hennes pol och sola lite innan jag gav mig iväg för att klippa mig.
Jag klippte av ca 3 cm och klippte-upp mitt hår 1 dm alltså att det ytersta lagret på mitt hår är 1 dm kortare än allt annat hår, om ni fattar vad jag menar. Efter det kom  jag tillbaka till Malin för att sola och snacka i två timmar till innan jag åkte hem. Det har med andra ord varit en riktigt bra dag och nu är jag jätte sol trött efter att ha varit ute hela dagen. Kram lovisa! 

Något på gång

 
Idag har jag gjort något riktigt roligt med Emily som ni snart kommer få se hoppas jag. Det har i alla fall varit riktigt roligt och jag tror att ni kommer gilla det. Det har varit så sjukt varmt idag och det ska bara bli varmare i morgon. Vilket jag inte har något problem med alls! I morgon ska jag hjälpa till på någon yngre klass friidrott-dag så jag kommer få vara ute hela dagen. Får se om jag kanske blir lite brun. Kram Lovisa! 

En vecka


Vi bestämde oss för att klättra upp i ett träd och mysa :D

Nu har det officiellt gått en vecka sen jag bloggade sist så nu måste jag göra ett inlägg. Så vad har hänt den här veckan då jag inte har bloggat? Jo jag har varit med mina dina brorsdöttrar, hade en överrasknings fika till Elin när hon fyllde år, jag var med de underbara personerna ifrån min konfirmation som bor i Stockholm, hade dansuppvisning , kom till baka till skolan och det har blivit sjuuuuukt bra väder!!! Låter faktiskt som en ganska bra vecka!! Just nu ska jag iväg och dansa sista danslektionen för terminern så det är tråkigt. Jag har en sån sjukt bra dansgrupp och vill knappt att någon ny ska komma in nästa terminhaha får man säga det? Kram Lovisa!

On my way

 
Jag har haft låten On my way ifrån Björnbröderna på hjärnan hela dagen idag haha. Jag klgar inte för det är en riktigt bra låt och jag kommer ihåg en massa minnen ifrån den. Jag har jaft prao som vanligt de senaste veckorna och ska dansa jazz/show och lite ballet ikväll. På lördag är det dansuppvisning så nu måste allt sitta som smeck! Efter att jag hade för-träff så har jag länktat så mycket till sommaren och den är snart här!!!! Längtar så sjukt!! Kram Lovisa! 

Mitt underbara konfirmations förläger

 
 
 
 
Jag har varit på för träff till min konfirmation i fredas+helgen så där av har jag inte bloggat men nu är jag back on track och ska blogga. Det är så sjukt mycket som händer veckan som kommer så jagh kommer ha mycket att skriva om. Kram Lovisa! 

The water is pouring

 
 
 
 
 
 

Prao

 
Nej men tjena mors! Jag ska blogga vet bara inte vart tiden tar vägen!?!?!??!? Jag har just nu prao och när jag kommer hem är jag typ död haha. Jag praoar hos en tredje klass på en skola. Alla barnen är jätte snälla och jag får jätte mycket flashbacks till när jag var så liten/10 år och bodde i Syrien. Det är så sjukt länge sen nu och jag kan knappt fatta det! Det var fem år sen men ibland känns det som att det var ett år sen. Men när jag är med de här barnen börjar jag fatta hur liten jag faktiskt vara och jag fattar inte hur jag klarade det. Men jag är väldigt glad att jag gjorde det och det har fått så mycket av det året. Kram Lovisa! 

In the dark

 
 
 
// Kjolen H&M, tröja H&M, armband London, ringar H&M //

Heart

 
Liten bild på min ringar som jag köpte igår och har på mig idag. Lämna äntligen in min näst sista uppgift igår kväll och känner att jag äntligen kan börja slappna av lite och ta det riktigt lugnt. Nu ä det prao i två veckor som väntar. Ska vara på en skola i närheten hos treorna så jag kommer förmodligen vara helt slut efter varje dag! Kram Lovisa! 

Girls night!

 
 
Hejsan svejsan! Jag har varit inne i stan själv idag för jag var för cool för att hänga med någon haha okej inte egentligen men kände bara för att åka in själv. Och jag blev officiellt en sån där cool person som snackar med baristan på Starbucks haha men jag hade det bra. Just nu sitter jag med syrran och vi har haft en tjejkväll med hårfixning, ögonbrynsplockning och vi har suttit och läst min Lauren Conrad Beauty bok och lärt oss göra cat eye. Kram Lovisa!